Aquest estudi va ser encarregat pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum, de l’Ajuntament de Barcelona, i realitzat en l’àmbit de l’Institut de la Moneda Social, amb la coordinació de Susana Martín Belmonte i la revisió de continguts de Jordi Griera i Roig.

És el resultat d’un recull d’articles de diversos autors, experts en el món de les monedes socials i complementàries, els quals presenten una llarga trajectòria contrastada tant en l’àmbit acadèmic com activista. La seva finalitat és oferir una visió bàsica global del sistema financer actual i donar a conèixer la temàtica de les monedes socials com alternativa complementària a l’economia tradicional.

Podeu descarregar el document en aquest enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/omic/sites/default/files/arxius/moneda_bx.pdf