ELS PROJECTES DEL REC 

Projectes finalitzats vinculats al REC

El consorci ATARCA (Accounting Technologies for Anti-Rival Coordination and Allocation) liderat per la Universitat de Aalto (Finlàndia) i format per Streamr (Suïssa), NOVACT (Barcelona), Demos (Finlàndia) i Qbit (València), ha rebut 2,75 milions d’euros del FET Open de Horizon 2020  de la Unió Europea, per abordar les ineficiències econòmiques provocades per la limitació al subministrament dels béns digitals.
Més informació
LI TOCA AL BARRI neix per estimular el consum en els comerços de proximitat de l’Eix Besòs, promovent la captació i fidelització de persones consumidores. Es destinen 100.000 RECS per bonificar un 35% de les compres realitzades en la moneda ciutadana REC, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i NOVACT, als barris de l’Eix Besòs.
Més informació
Aquelles persones receptores de l’Ajuda del Fons d’Infància 016 que viuen a l’Eix Besòs i que accepten canviar un 25% de l’import menusal a RECS, rebran un xec extra de 200 RECS per a gastar en els comerços de proximitat i fomentar l’economia local.
Més informació
El REC Cultural és un projecte impulsat per ICUB i Novact que s’ha dut a terme entre l’1 de setembre de 2022 i 15 de març de 2023 als barris de Sants i Poble-sec per estimular el consum, la producció i l’accés a la cultural local a través d’una bonificació del 50% del canvi d’euros a RECS Culturals i de la canalització de xecs culturals per fer arribar la cultura a famílies en situació de vulnerabilitat dels barris de Sants i Poble-sec de Barcelona.
Més informació

El projecte REC VERD, cofinançat per l’Ajuntament de Barcelona, vol fomentar el consum sostenible a la ciutat a través de la moneda REC. Per fer-ho, des del 2 de maig de 2023 fins al 30 de novembre de 2023, es publicaran reptes setmanals a l’apartat “Participa” de l’app del REC. Aquests reptes consistiran a fer un nombre determinat de compres, gastar una quantitat determinada de RECS, fer una compra en un comerç específic, etc.

Més informació

MenjaCAT vol contribuir a la promoció de models agroalimentaris adaptats al canvi climàtic que permetin reduir la petjada ecològica d’aquest sector a Catalunya, promovent una alimentació més resilient i sostenible.

Més informació

Comença al barri. Canvia la ciutat.