Tenim una bona notícia!
Imagen
 
Des d’avui quan vagis a la Biblioteca de les Coses,que la trobaràs al Casal Ca l’Isidret, podràs pagar en recs!
 
Què és i perquè neix la Biblioteca de les Coses? Com diuen a la seva pàgina web:
“ens hem acostumat a acumular objectes a casa que gairebé no fem servir però ocupen espai, costen diners i acabaran esdevenint residus. I si en lloc de comprar-nos aquestes coses, les compartíssim entre nosaltres? D’aquesta manera els objectes arribarien al final de la seva vida útil, evitant la generació de residus innecessaris, reduiríem el nostre consum i també les despeses. És així com neix el projecte de la Biblioteca de les Coses al districte de Sant Martí, un espai de préstec d’objectes i organització de tallers i activitats.”
 
Si encara no coneixeu aquesta iniciativa de Nusos Cooperativa i Rezero, us animem a fer-ho: bibliodecoses.cat
 

Seguir impulsant el REC és possible gràcies al projecte de l’impulsem el que fas de Barcelona Activa.