Divendres 27 de novembre arrenca la campanya LI TOCA AL BARRI, amb l’objectiu principal de revitalitzar i reforçar el comerç de proximitat i els mercats municipals dels 10 barris que formen l’Eix Besòs a través de la moneda ciutadana REC.

LI TOCA AL BARRI incentiva les compres als comerços de proximitat de l’Eix Besòs bonificant un 15% de les compres que es facin en RECS. D’aquesta manera, qualsevol persona que es descarregui l’aplicació mòbil del REC, es registri com a particular i faci un canvi inicial de mínim 50 euros a 50 RECS, rebrà un 15% per cada compra que faci, que podrà gastar en les següents.

LI TOCA AL BARRI, que tindrà una durada fins al 31 de juliol de 2021 o fins a l’esgotament de les bonificacions, és una continuïtat de l’arrencada de la moneda ciutadana REC en el mateix àmbit geogràfic en el marc del projecte europeu BMINCOME, que es va implementar entre setembre de 2018 i novembre de 2019.

Aquest és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació NOVACT, que compta amb la participació de Barcelona Activa, Pla de Barris i la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Política Alimentària.