El rec va estar present en la trobada Sharing Cities Summit que es va celebrar a Barcelona del 12 al 15 de novembre. Aprofitant l’oportunitat de presentar el projecte, Susana Belmonte va fer una xerrada a l’espai Àgora Central, per explicar els objectius i els assoliments del rec en el primer mes i mig que porta en circulació. Susana va posar en valor la innovació social que implica el rec en la construcció de ciutats. Així mateix, va parlar sobre la situació actual del rec que ja té 122 comerços i 420 usuaris particulars.

El Sharing Cities Summit va ser una bona oportunitat per conèixer altres experiències i compartir coneixements com per exemple minuts.cat o el Banc del Temps per construir sinèrgies i seguir fomentant ciutats més sostenibles, inclusives i habitables per a totes.

Altres integrants de l’equip van participar informant als assistents des d’un dels llocs habilitats per l’organització.