La Nicoleta és usuària del rec i ens explica que per ella el principal avantatge és que li permet gestionar millor les seves despeses: “si anés a un gran supermercat gastaria 100 euros de cop afirma. Per la Nicoleta això és perquè en les grans superfícies compres productes que no necessites i que no tenies planejats. “Compres ofertes, però acabes gastant més“, ja que adquireixes sense necessitat ni ple coneixement del que realment gastes.

En canvi, la Nicoleta destaca que en pagar amb l’aplicació del rec, on el saldo està visible i accessible en tot moment, controla millor la despesa perquè compra únicament el que necessita: “ara compro el just per al menjar, no una bossa gran que després llenço“.

En general valora molt positivament la iniciativa, que per ella té uns beneficis immediats i uns aprenentatges a llarg termini, doncs ens explica que el rec l’ajuda a aprendre a fer la compra al barri i a veure que no cal anar a una gran superfície per consumir econòmic i de qualitat.

Segons ella, els comerços de proximitat i el mercat ofereixen una atenció personalitzada i un tracte proper:t’ho tallen com vols i el que demanes“. En definitiva, amb el rec Nicoleta ha canviat els seus hàbits de compra i ara gestiona millor la seva despesa i a més coneix comerços i persones del barri.