Aquest mes de gener us presentem diferents opcions d’activitats per viure en família. Acollint l’hivern, la ciutat s’omple d’experiències que ens proposen un espai de recollida per gaudir amb els petits de casa. Dins d’aquestes opcions, et presentem diferents opcions als barris de Sants i Poble-sec amb les que podràs pagar amb RECS Culturals i gaudir d’un 50% més.

Si vols inscriure’t a una o més de les activitats proposades, ho pots fer a través del següent formulari: https://forms.gle/xKD7Q2Gbi3Ha5Bok6

Nosaltres mateixos avisare’m al centre de la teva assistència i només caldrà que tinguis l’aplicació llesta per pagar l’entrada amb RECS Culturals! 📲

 

👨🏼‍🚒 Crea el teu Quadern del Bomber a l’Espai Bombers

L’Espai Bombers ofereix l’activitat Bombers, qui, què, com, una activitat familiar dinamitzada on es planteja la descoberta de l’espai expositiu a través d’una gimcana, on els usuaris han de trobar una sèrie d’informacions que els permetrà omplir el seu Quadern del Bomber, a la vegada que s’endinsen en la figura dels bombers en l’actualitat i la seva història. Al mateix temps l’educador els suggereix diferents casos de perill on han de seguir les pautes correctament per tal de superar-los exitosament.

Cada diumenge d’11:30 a 13:30 h (15 de gener complet). Edat recomanada de 6 a 12 anys. Preus: 3,5 € per persona / grups: 80 € per grup (mínim de 5 persones i màxim de 12 persones).

 

🪵 De l’arbre al moble: pintura sobre fusta al Museu Etnològic

Els arbres són extraordinaris. L’olivera, l’àlber, el garrofer, el xiprer i el desmai envolten el museu a Montjuïc. De la fusta els humans n’hem fet, durant segles, mobles i estris que ens han facilitat la vida. En aquesta activitat descobrirem en família aquest fil que uneix la natura i la cultura. Coneixerem de ben prop els arbres, els seus elements, n’experimentarem les textures i els beneficis que aporten a la vida humana. Dins del museu, anirem a trobar la fusta en el mobiliari i estris, parlarem dels oficis de la fusta i de la noblesa d’aquest material que es manté inalterable al pas del temps, quasi com una invitació reutilitzar els mobles per fer un món més sostenible. En el taller experimentarem amb la pintura sobre fusta, en agraïment als arbres que ens envolten.

Diumenge 22 de gener i 12 de febrer de 12 a 13:30 h. A partir de cinc anys. Preu: 2 €.