El consum conscient és un concepte que cada cop guanya més importància en la nostra societat, especialment en l’àmbit de l’alimentació. És essencial adoptar hàbits que promoguin una relació més responsable i sostenible amb els recursos alimentaris en un món on la producció i el consum d’aliments tenen un impacte directe sobre el medi ambient, la salut i l’economia.

Aquesta guia pràctica té com a objectiu proporcionar eines i consells per ajudar-te a prendre decisions més informades i conscients respecte a la teva alimentació diària. No es tracta només de què mengem, sinó de com aquests aliments arriben a la nostra taula i quins efectes tenen en el nostre entorn i en la nostra salut.

Aquesta guia està impulsada per Rezero i Novact. Rezero, amb més de 15 anys d’experiència, és un referent en la creació i difusió de coneixement sobre la prevenció de residus i el consum conscient. Per la seva part, Novact promou iniciatives que vetllen pel bé comú i la construcció d’un futur comunitari. El nostre objectiu és fomentar el consum local, alhora que treballem per reduir la petjada ecològica i promoure hàbits de consum enfocats a una alimentació sostenible, saludable i justa.

DESCARREGA AQUÍ LA GUIA