A partir de mitjans de juliol i fins a desembre del 2021, unes 430 famílies receptores de l’ajuda Fons d’Infància de l’Ajuntament de Barcelona i residents al 10 barris de l’Eix Besòs, rebran un 25% de l’ajuda mensual en RECS. A més, se’ls atorgarà un xec addicional de 200 RECS per a gastar en els comerços de proximitat.  
Davant les dificultats per tirar endavant la campanya LI TOCA AL BARRI, aquesta fase neix amb l’objectiu de fomentar que la despesa pública tingui un impacte en el comerç de proximitat i l’economia local.  
Aquí podeu trobar tota la informació d’aquesta nova fase: https://rec.barcelona/fons-016-que-es/ 
Tot i que ens centrem en aquesta nova fase, la campanya LI TOCA AL BARRI seguirà activa fins a finals de febrer del 2022. Així que us animem a canviar euros a RECS, per tal de rebre un 15% de bonificació en les vostres compres. 
A més tenim aplicació mòbil nova, podeu descarregar-la a Google Play i, pròximament a Apple Store!